Förra veckan hade vi besök av Moderaterna och veckan innan  var Miljöpartiet här och självklart bjuder vi in alla demokratiskt valda partier till oss! Vi fyllde på agendan idag då det var dags att möta Vänsterpartiet. Gunnel Lindblom är barnmorska i sin profession och sitter med i Etikrådet och i Örebro Kommun representerar hon Vänsterpartiet i Vård och omsorg Öster. Hon kom tillsammans med landstingsrådet Jihad Menhem som är ordförande i Nämnden för folkhälsa.20140408_092250

Vi möttes över kaffe och mackor och hade tillfälle att diskutera e-hälsa, genus och lön, kompetensförsörjning och AST. Både Gunnel och Jihad känner till mycket om Vårdförbundet sedan tidigare.

Jihad Menhem och Gunnel Lindblom ställde frågor till oss om hur arbetsmiljön ser ut och vi informerade dem såklart om vår upplevelse! Vi pratade en hel del om arbetsmiljön inom vård och omsorg!

G-_i_mina_skor_puffVi passade också på att sälja in ”Gå en dag i mina skor”. Snart kommer en vänsterpartist att synas i våra verksamheter nära dig!

20140408_092310

 

Åsa Holm

Vårdförbundet avdelning Örebro

Följ avdelning Örebro i sociala medier!