Idag är det bara er dag!!

I almanackan står det idag 8 november och det är minsann inte vilken dag som helst. Det är nämligen Internationella Röntgensjuksköterskedagen. Så på Vårdförbundet vill vi naturligtvis passa på att önska stort Grattis till alla er som är och kommer bli röntgensjuksköterskor. Till alla er som har glädjen att känna en röntgensjuksköterska ta nu tillfället och uppmärksamma denna person lite extra idag, kanske med några extra fina ord eller varför inte en fika? Har du inte redan gjort det så gå in på vår hemsida och nominera en av dina röntgensjuksköterskekollegor och vi kanske kommer just till er arbetsplats med tårta till fikat. Skynda er att skicka in nomineringar.

Är du intresserad av att läsa om framtidens röntgensjuksköterska, klicka här. Imorgon släpps en ny avhandling kring hur avgörande röntgensjuksköterskans kompetens är, via denna länk kan ni få upp hela avhandlingen.

Än en gång, Stort Grattis alla röntgensjuksköterskor!!

 

Kristin Björklund, Vårdförbundet avdelning Örebro